maanantai 2. heinäkuuta 2018

Temppukissat

Pete ja Vilin kanssa temppuilu on kivaa ajanvietettä, ainakin omasta mielestäni. Pete ainakin rakastaa Dreamiesin nameja niin paljon, että tekee lähes mitä vain saadakseen niitä. Pete onkin sinnikäs yrittämään temppuilua, toisin kuin Vili, joka luovuttaa aika nopeasti jos ei tajua samalla sekunnilla mitä piti tehdä.

Kissojen kanssa ollaan kokeiltu myös kissa agilityä, siten että on jokin matala hyppyeste, mistä yritetään hypätä yli. Ihan hyvin kummatkin on pari kertaa hypännyt matalan esteen, mutta hieman korkeammat esteet pojat menee mieluummin alakautta, kuin hyppää yli. Kissa agility ei muutenkaan tuntunut olevan niin Peten ja Vilin mieleen, mutta onneksi kaksikko tykkää temppuilla.

Peten suosikki temppuja on ehdottomasti seisominen ja tassun antaminen. Pete nousee muutenkin seisomaan kahdelle tassulle todella usein, oikeastaan aina kun yrittää ruinata ihmisiltä vähän syötävää. Pete on todellakin kissa, joka tykkää käyttää tassujaan. Se tykkää antaa tassua ja jahdata vähän kaikkea, esimerkiksi pientä foliopalloa, minkä perässä Pete jaksaa juosta ympäri taloa pitkäänkin.

Vili taas tykkää rauhallisista tempuista, kuten vain istumaan menemisestä. Koska Vili on Peteä rauhallisempi, se myös seisoo takajaloillaan paljon nätimmin. Se vetää etutassunsa nätisti ja odottaa rauhassa palkintoaan, toisin kuin Pete joka yrittää aina kurottaa tassuillan kohti namia.

-Laura




1 kommentti: