Pete

Pete on Vilin puoliveli ja syntynyt myös 2015. Niillä on sama isä, mutta eri emot. Pete ja Vili eivät siis ole samasta pentueesta, mutta syntyivät samassa paikassa ja ovat kuin oikeat veljekset. Pete on Viliä muutaman päivän vanhempi, mutta se ei menoa ole haittanut. Pentuna Vili oli Peteä paljon heikompi ja pienempi, mutta on kirinyt puoliveljeään kasvussa, vaikka on vieläkin hieman pienempi. Pentuaikoina olivat leikit aika hurjia ja verhotkin sai niiistä osansa, mikä ei ihan ihmisten mieleen ollut. Kivaa pennuilla ainakin oli.

Pete on todella energinen ja sai se jo ihan pienenä lisänimen Puuha Pete. Vielä aikuisenakin Pete on säilyttänyt energisyytensä ja Puuha Pete sopii vieläkin Peteen. Peteä kutsutaan kuitenkin enemmän nimellä Päällikkö, koska on sen käyttätytyminen antanut siihen aihetta. Vilin taktiikka on olla söpö, mutta jos Pete haluaa ruokaa, se ei jää keneltäkään huomaamatta. Kuitenkin vieraiden saapuessa päällikön ego murtuu, koska Pete hieman pelkää vieraita, vaikka sitäkin on jo vähentänyt.

Pete on innokas oppimaan uutta (ainakin hyvillä nameilla) ja Peteä on helppo kouluttaa. Pete osaa istua, antaa tassua ja seistä takajaloillaa. Kurre tempuksi takajaloilla seisomista ei voi sanoa, koska Pete ei seiso nätisti, vaan yrittää samalla kurkottaa namia kohti. Pete on kissa joka tykkää käyttää tassujaan, joten senkin ansiosta on Peteä ollut mukava kouluttaa. Pete osaa myös veljensä tavoin hypätä esteitä.

Jos Petestä jäi kysyttävää vastaan mielelläni! :)


Pete pentuna 2015 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti