Viivi


Viivi on löytökoira, joten sen taustoista ei tiedetä. Viivi on aika arka ja hyvin reviiri tietoinen. Viivi oppii nopeasti, mutta sillä on välillä vähän huono keskittymiskyky.

Arkuudesta huolimatta on Viivi iloinen narttukoira, joka yleensä kiipeää vieraiden syliin alku jännityksestä päästyään. Reviirinsä ulkopuolella Viivi osaa käyttäytyä ihan hyvinkin, ja malttaa olla haukkumatta vieraille. Tai no, kyllä sitä aina välillä tulee vastattua jos joku muukin haukkuu.

Viivi on omimillaan metsässä kulkiessaan ja rakastaa metsälenkkejä ja kaikkea mahdollista haistelua. Viivin kanssa ollaan kokeiltu mejää, missä Viivi oli selkeästi elementissään. Mejää aiotaan siis todellakin jatkaa vielä Viivin kanssa!

Viivi on oppinut kävelemään nätisti hihnassa, eikä enään vedä (paitsi jos peura tai jänis lähtee juoksemaan nokan edestä. Ei kai kukaan nyt silloin malta olla paikallaan?)

Viivi on siis löyökoira, joten sen rotua ei tiedetä. Säkäkorkeus on noin 53cm ja paino noin 22kg, ei olla vähään aikaan mitattu, joten on voinut muuttuakin. Viiviä kuvaillaan ajokoiran näköiseksi ja aina välillä arvaillaan minkä rotuinen tai mitä rotuja siinä sitten oikein onkaan. Jos itsellesi tuli joku rotu mieleen, tai haluat kysyä jotain Viivistä, kommentoi ihmeessä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti