Vili

Vili on 2015 syntynyt kolli ja nyt siis 2 vuotias. Vili on maatiaiskissa ja hankittu vähentämään hiiri kantaa, joka lopulta tuli jo taloon. Tehtäväänsä Vili on hoitanut ihan hyvin ja vähentänyt hiiriä, mutta joskus Vili nappaa linnun, joka ei sitten ollutkaan niin hyvä asia.

Vili oli pentuna aika arka ja villi, koska ei ollut asunut ihmisasunnossa ollenkaan eikä tottunut ihmisiin tai kummallisiin ääniin, esimerkiksi astianpesukoneeseen. Siitä vaivasta on kuitenkin päästy, kun huolellisesti pentuna totutettiin ihmiseen, ehkä liiankin. Nykyään Viliä ja sen velipuoli Peteä voisi sanoa jo aika lellityiksi, mutta ovat ne kilttejäkin. Vili ei yleensä pure tai raavi, mutta jos joku yrittää antaa matolääkettä, saattaa Vili näykkäistä.

Vili on rauhallinen kissa. Se osaa istua käskystä ja se osaa "kurre" tempun, eli osaa istua etutassut ilmassa. Vili on kylläkin kärsimätön ja kyllästyy nopeasti jos ei saakkaan namia heti. Vili osaa myös hypätä esteitä käskystä. Ehkä sen kanssa pääsee joskus harrastamaan kissa-agiltyä. :)

Jos on kysyttävää Vilistä vastaan mielelläni, tai voit kommentoida tietenkin, vaikka kysyttävää ei olisikaan!Vili pentuna 2015
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti