torstai 12. lokakuuta 2017

Sairastelua

Jo viikkoa ennen suunnittelin postauksen johon kirjoittaisin syyslomasuunnitelmia, mutta sitten tulinkin kipeäksi. Olen nyt viikon ollut kipeänä ja onneksi minulla on ollut maailman parhaimmat parantajat, nimittäin mikään ei voita sitä kun kehräävä kissa makoilee vatsan päällä. Ja tällä hetkellä ainoa syyslomasuunnitelma olisi olla terveenä.

Sade on ärsyttänyt todella paljon ja hevosilla on ollut todella tylsää, koska niiden ulkoiluaika on jäänyt todella lyhyeen sateiden takia. On niillä silti mukavampi olla tallissa kuin märkinä ulkona. Kissat taas on nauttinut kun on saanut olla sisällä eikä tarvitse olla ulkona. Mutta kyllä niillä kissoillakin on kieltämättä tullut sateen takia vähän tylsää ja ne ovatkin koko ajan toistensa kimpussa nujakoimassa ja Viivi juoksee koko ajan väliin erottamaan poikia.

Kuvia siirtäessäni kamerasta koneelle huomasin, että olen viimeksi kuvannut syyskuussa! Siltä se on kyllä todellakin tuntunut ja koko ajan tekisi mieli mennä ulos kuvaamaan, mutta minkäs sille sitten voi jos on kipeänä. Lehdetkin ovat ihanan värisiä, mikä ei muuta kuin lisää sitä intoa kuvaamiseen.

Kuvausintooni sain kuitenkin helpotusta eilen, kun peura käveli takapihalla! Otin ikkunan läpi pari kuvaa, joten kuvat ovat vähän harmaita.

Hyvää syyslomaa tai syysloman odotusta niille, joilla semmoinen on!

2 kommenttia:

  1. "Sade on ärsyttänyt todella paljon ja hevosilla on ollut todella tylsää, koska niiden ulkoiluaika on jäänyt todella lyhyeen sateiden takia. On niillä silti mukavampi olla tallissa kuin märkinä ulkona."

    Tästä olen erimieltä, mutta mistäpä sitä ihmiset kiistelisivät, jos kaikki olisivat aina samaa mieltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne välillä sateessakin ulkona on, tässä kohta tarkoitin lähinnä jotain kaatosadetta :)

      Poista