lauantai 24. helmikuuta 2018

Hiihtoloma alkaa vihdoin!

Etelämmässä asuvat joutuvat nyt tulevana maanantaina palaamaan kouluun, mutta me saadaan nauttia kokonainen viikko lomasta. Edellisen viikon olin flunssassa ja vieläkin on vähän tukkoinen olo. Nyt vaan yritän malttaa mieleni ja levätä, jotta voisi sitten suurimman osan lomasta olla terveenä. Mulla nyt on yleensä kaikki lomat tapana sairastaa. Flunssan merkeissä se osa joululomastakin kului. Tosin olen nyt ollut niin optimistinen hiihtoloman suhteen, että kun tauti iski viikkoa ennen lomaa voisin kerrankin ehtiä parantua.

Niin paljon on kaikkea, mitä haluaisi tehdä eikä se puolikuntoisena onnistu. Ainakin on ihanaa, kun saa karvakavereiden kanssa olla kaikki päivät. Olen saanut pitää täällä ihanat parantajat ja äskenkin makasin hyvän aikaa sohvalla Vilin kanssa.

Asioita joita haluaisin hiihtolomalla tehdä:

1. Yksi suurimmista haaveista olisi hiihtolomalla päästä ratsastamaan. Meillä oli viime torstaina koulusta talviliikuntapäivä ja oltaisiin päästy valitsemaamme kohteeseen. Yksi vaihtoehdoista oli päästä ratsastuskouluun tunnille ja iloitsin jo etukäteen, kun sain tietää sinne pääseväni. Tai luulin pääseväni, koska torstai kului täällä kotona sohvalla maatessa flunssassa. Tästä hirveästä kohtalosta selvisin sillä ajatuksella, että pääsisin nyt hiihtolomalla ratsastamaan. Joten tästä taudista olisi todellakin aika päästä eroon! Itse en oikeasti todellakaan ole hyvä ratsastaja, joten ratsastuskouluun suunnatessa täytyisi niitä aloittelijoille suunnattuja tunteja etsiskellä. Vaihtoehto B on jättää kokonaan ratsastuskoulut sikseen ja ratsastaa Hiljalla. Kotona nyt ei tietenkään sitä opetusta saa ja sinänsä se on ongelmallista, kun en osaa ratsastaa ja Hilja ei ole koskaan kunnolla ratsuksi opetettu. Hilja on vaan niin kiltti, että sietää jos joku sen selässä istuu, muttei se mistään pohkeenannoista mitään tajua. Eihän Hiljan kuitenkaan tarvitse osata olla ratsu, kun en minäkään osaa olla ratsastaja ;)

2. Yksi isoista haaveistani on ollut jo hyvän aikaa päästä koira reen kyytiin! Nyt kun kerrankin olisi hiihtolomalla lunta ja löydettiin jouluna läheltä paikka jossa olisi mahdollista husky reen kyytiin päästä, niin sinne todellakin haluaisin! Toivon nyt, että edes tämä tai tuo ratsastus haave voisi toteutua ♥


3. Tämä nyt ei eläimiin liity, mutta haluaisin käydä kokeilemassa laskettelua, kun en ole sitä koskaan tehnyt.

4. Viivin kanssa haluaisin käydä pitkästä aikaa kaupungissa vähän sivistystäkin katsomassa ja vaikka etsiä jonkun ravintolan/kahvilan missä olisi mahdollisuus koiran kanssa vierailla.

5. Tietenkin sitten olisi ihanaa päästä myös hiihtämään ja mahdollisuuksien mukaan ottaa tuo koiruuskin mukaan. Nyt ollaan hiihdetty vain pihapiirissä, mutta olisi kiva päästä myös hiihtämään vähän pitempiä lenkkejä ja ihastelemaan muitakin maisemia.

6. Lähiaikoina on ollut myös todella kauniit kelit kun aurinko on paistanut, joten pitkien metsälenkkien tekeminen on entistä hauskempaa! Olisi kiva käydä oikein pitkällä metsälenkillä ja mahdollisesti jopa yöpyä jollain laavulla.

7. Tänä talvena ei olla vieläkään käyty jäällä mutta viime päivinä on pakkaset olleet niin hyvät, että jäälläkin voisi käydä.

Hyvää hiihtolomaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti