sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuosi 2017

Tätä postausta olen suunnitellut ja miettinyt, mitä ihmettä sitä kirjoittaisi vuodesta 2017? Kovasti tämän postauksen kuitenkin haluan tehdä joten tässä sitä nyt ollaan!

Kevään kohokohta oli ehdottomasti se, kun Annan kanssa päästiin mukaan näkemään, kuinka rakennettiin rata jääraveihin. Itse tykkään jääraveista ja viime vuonna pitkään aikaan oli tarpeeksi paksu jää niiden järjestämiseksi. Viivikin oli jäällä mukana ja ensimmäistä kertaa jäällä meidän kanssa. Neiti käyttäytyikin oikein mallikkaasti.

Keväällä Hilja osallistui kolmiin jääraveihin, mukaan lukien myös siihen minkä rataa olimme rakentamassa. Menestystä ei tullut, mikä ei yllätäkään, koska Hiljaa ei hirveästi kisaan treenattu, mutta pääsi Hilja sentään vielä kerran radalle ennen kuin täyttää 15 eikä saa enää kilpailla.


Kesän kohokohtiin kuuluu se, kuinka kesäloman lopussa ostimme veneen ja kävimmekin tosi usein veneilemässä Viivin kanssa. Aluksi Viiviä vähän jännitti, mutta pian se oppi rentoutumaan veneen kyydissä. Veneilystä Viivin kanssa voit lukea lisää täältä.

Kesällä kävimme myös rokottamassa Viivin ja liityimme kennelliittoon, josta saimme sille viimein virallisen FIX-koiran todistuksen, jota emme löytöeläintalosta Viiviä hakiessamme saaneet ollenkaan. Tästä innoissamme suuntasimme Viivin kanssa Match Show'hun, jossa Viivi käyttäytyi yllättävän hienosti. Kuvittelin, että Viivi haukkuisi jokaiselle koiralle, mutta yllätyksekseni se käyttäytyikin ihan hyvin. Kehässä se ei kuitenkaan antanut tuomarin koskea itseensä ja meidät poistettiin kehästä. Vaikka se silloin harmitti, niin Viivi on kuitenkin löytökoira, eikä voi tietää minkälaiset traumat se on ihmisistä joskus voinut saada.

Syksyn kohokohta oli se, kun Viivi pääsi ensimmäistä kertaa agilityhalliin! Viivi oli todella upeasti ja näytti nauttivan agilitystä, sitä täytyy kyllä päästä kokeilemaan uudestaankin! Agility hömppäilystä hallissa voit lukea lisää täältä.

Talven kohokohta oli Teneriffan matka. Ei sitä tullut tehtyä oikein muuta kun laskea päiviä matkaan. Onneksi suurin osa talvesta on vielä edessäpäin.

Hyvää uutta vuotta 2018 kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti