sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Juhannus 2017

Satamaton hetki ulkona, Salli nauttii.
Juhannus sujui aika rauhallisesti, osin myös siksi, että suurin osa perheestä oli valitettavasti kipeänä. Juhannusta me vietettiin ihan vaan kotona. Sääennusteet lupasivat todella paljon sadetta, mutta kyllä siellä välissä oli satamattomia kohtia, joissa pääsi käymään ulkonakin. Lenkit jäivät Viivin kanssa aika lyhyeksi kipeyden ja sadekuurojen takia, mutta koiranmakkara paikkasi asia niin, että Viivillekkin jäi hyvä mieli juhannuksesta.

Juhannuksena syötiin hyvin ja saunottiin vihdan kanssa, mutta Pete ei tällä kertaa saunaan tullut, niin kuin se joskus on tehnyt. Pete ja Vilikin sai nukkua juhannuksen kunniaksi sisällä hevostallin sijaan, joten nukkuminen oli astetta vaikeampaa, kun kaksi kertaa yössä tuli Pete pitämään laulu esitystä sängyn viereen, mutta nukahti sitten lattialle kun ei saanut huomiota.

Hevoset olivat ulkona aina silloin kun ei satanut ja sillä välin oli hyvää aikaa puhdistaa vesiastiat, mutta porkkanoita tai ruisleipiä ei hevosille ollut, niitä kun yleensä annetaan hevosille juhannuksena ja jouluna yms.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti